Bine ai venit OASPETE Cauta | Teme active | Membrii | Intrare | Inregistrare

Modernizarea si reabilitarea drumului judetean DJ 303 tronsonul Calareti - Valea Argovei, km.0+000 - Options
AdrianR
Postat: Wednesday, May 26, 2010 2:34:46 PM
Nivel: Newbie
Groupuri: Member

Intrat: 5/26/2010
Postari: 4
Locatia: Gurbanesti, Calarasi
Buna ziua,

Sunt de 3 ani un tanar locuitor al Comunei Gurbanesti din judetul Calarasi. De 3 ani de zile, pentru mine cel putin, portiunea Calareti - Gurbanesti este un adevarat calvar. Portiunea Sarulesti - Sandulita este demna de drum forestier. Nici nu vreau sa imi imaginez sentimentele celor ce traiesc acolo de o viata. Am aflat cu o fericire enorma despre finantarea si semnarea acestui proiect : http://www.calarasi.ro/index.aspx?page=doc&docID=829 , cu tot respectul si consideratia va transmit sincerele mele (si nu numai) felicitari.
Cum nerabdarea este insa atat de mare, si cum Activitatea 4 : Executia lucrarilor de reabilitare si modernizare a demarat, iar in data de 20 mai 2010 s-a procedat la predarea - primirea amplasamentului si a bornelor de reper de la proiectant, diriginte, beneficiar catre antreprenor, asta inseamna ca incepand cu aceasta data o sa vedem utilaje pe teren ?

Multumesc.
admin
Postat: Wednesday, May 26, 2010 9:02:12 PM
Nivel: Administration
Groupuri: Administration

Intrat: 9/4/2006
Postari: 92
Intr-adevar, incepand cu predarea amplasamentului si a bornelor de reper, antreprenorul - asocierea de firme ZALEX & KEMNA - isi va instala in scurt timp organizarea de santier si va demara lucrarile de reabilitare si modernizare a drumului judetean DJ 303 pe tronsonul Calareti - Valea Argovei.

Dupa cum cred ca ati citit, perioada de derulare a contractului este de 2 ani (24 luni), astfel ca la finalizarea lucrarilor, suntem convinsi ca acel calvar pe care il mentionati in mesajul dvs. va ramane doar o amintire neplacuta. In aceeasi perioada de timp se va realiza, tot printr-un proiect finantat de Uniunea Europeana, reabilitarea si modernizarea tronsonului Valea Argovei - Manastirea a drumului judetean DJ 303.

Astfel, intreg drumul judetean DJ 303 va fi reabilitat si modernizat, urmand a beneficia de o conexiune foarte buna atat spre DN 31 Calarasi - Oltenita, spre DN 3 Bucuresti - Lehliu - Calarasi, cat si spre judetul Ialomita ( DN 2A Slobozia - Urziceni - Bucuresti).

Va vom informa periodic asupra stadiului de implementare a celor 2 proiecte de reabilitare si modernizarea a DJ 303

AdrianR
Postat: Thursday, May 27, 2010 12:12:56 AM

Va multumesc pentru vesti, zona este extraodinara si merita pe deplin un drum bun in urmatorii ani ! Sa fie intr-un ceas bun si sa tina asfaltul 1000 de ani !!
AdrianR
Postat: Thursday, June 03, 2010 12:27:55 PM

Viitorul suna bine : http://www.calarasi.ro/index.aspx?page=doc&docID=984
AdrianR
Postat: Tuesday, June 22, 2010 1:35:38 PM

Ceva noutati ? Numai bine
admin
Postat: Tuesday, June 29, 2010 8:57:41 AM
Nivel: Administration
Groupuri: Administration

Intrat: 9/4/2006
Postari: 92
Lucrarea evolueaza in graficul stabilit cu antreprenorul general, neexistand probleme care sa conduca la intarzieri in derularea lucrarilor. In curand vom posta pentru toate cele 3 drumuri judetene aflate in reabilitare si modernizare prin finantare din fonduri europene - Programul Operational Regional, stadiul implementarii acestora.
mihai calarasi
Postat: Saturday, September 04, 2010 6:19:32 PM
Nivel: Member

Intrat: 8/7/2010
Postari: 11
Locatia: calarasi
si uite ca se poate, la gurbanesti e primar psd
Utilizatori pe tema
Guest

Saritura forum
NU poti posta noi teme in acest forum.
NU poti raspunde la teme in acest forum.
NU poti sterge postari la acest forum.
Nu poti edita postari la acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaj in acest forum.

Main Forum Rss Feed : RSS

Sustinut de Yet Another Forum.net versiunea 1.0.1 - 2/27/2006
Copyright © 2003-2006 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Acesta pagina a fost generata in 9.488 secunde.