Bine ai venit OASPETE Cauta | Teme active | Membrii | Intrare | Inregistrare

Ce se intampla cu drumul judetean DJ 301 Fundeni - Budesti si drumul comunal DC 60 Plataresti - Dorm Options
katun
Postat: Friday, June 04, 2010 10:20:05 AM

Nivel: Member
Groupuri: Member

Intrat: 8/19/2009
Postari: 24
Locatia: Bucuresti
FlorinGheorghe wrote:
poate incet incet reusesc sa-mi raspuns singur, umbla vorba prin comuna Fundeni ca aceasta portiune imediat cum incepe judetul Calarasi va fi lasata pentru final deoarece se doreste alinierea cu drumul principat, portiunea fiind ca o albie
Alinierea la nivel e o ifee foarte buna ca sa nu mai ramana mereu apa acolo si sa se strice dar sa lasati o portiune de 500m pentru 2 ani mi se pare absurd

Inca mai astept vesti noi de la Dvs.

prin alte comune umbla alta vorba... se zice ca portiunea respectiva este in discutie, pentru ca ar apartine de ilfov, iar cei de acolo nu recunosc asta si se opresc cu asfaltul mai devreme... pe partea cealalta calarasiul zice ca nu poate asfalta daca nu-i apartine!
poate sa fie doar un zvon, dar doamne fereste sa fie adevarat, ca ramanem cu bucata aia ne asfaltata.

in privinta adminului, care este functionar public si deci platit din banii nostri, nu mai ramane nimic de comentat... are multe alte posturi la care nu a raspuns, dar asta nu pentru ca nu stie raspunsurile, cel mai probabil nu are voie sa raspunda la anumite intrebari, ca sa nu se afle cine, cu cine si cat fura la acest proiect!

apropo, cei care circulati pe acest drum, probabil ca ati sesizat diferenta dintre tronsonul de la fundeni si cel de la galbinasi, unii baga piatra de rau cu pamant, iar ceilalti piatra sparta... in proiect scrie ca trebuie sa fie aceiasi solutie tehnica pe intregul traseu.
"echipa de implementare a proiectului" a scapat din vedere acest aspect, cel mai probabil din cauza prafului teribil!

in plus, din cate stiu eu ca inginer, la drumuri cu trafic de mare tonaj (tiruri, camioane, etc.) se foloseste intotdeauna piatra sparta de cariera... dezavantajul pietrei de rau amestecate cu pamant este dat de forma rotunjita a agregatului si de materiile organice din pamant... practic se intampla fenomenul de rotire a pietrelor la trecerea unui vehicul greu, asta impreuna cu descompunerea in timp a materiilor organice va crea goluri in stratul de umplutura, iar acolo unde apare un gol se lasa asfaltul, se creaza fisuri, in care intra apa, care ingheata iarna si pana in primavara groapa-i gata!

desigur, adminul va zice ca exista garantie la drum, 7 ani... da, dar diferenta de pret dintre piatra de rau si cea de cariera este suficient de mare, astfel incat in perioada de garantie va aparea un numar limitat de gropi, care vor fi carpite cu o suma mult mai mica decat diferenta dintre cele doua preturi sau chiar vor fi ignorate cu complicitatea autoritatilor judetene, asa cum s-a intamplat si pana acum.

Civilizatia presupune reguli convenite la nivelul elitelor, impuse prin autoritate, interiorizate prin educatie si respectate.
FlorinGheorghe
Postat: Tuesday, June 08, 2010 1:01:02 PM
Nivel: Newbie

Intrat: 3/18/2009
Postari: 7
Locatia: Fundeni
Pai daca ar fi asa, nu stiu ce tot discuta atat, imediat cum incepe portiunea respectiva e si semnul de intrare in judetul Calarasi, deci portiunea este a judetului Calarasi, sau poate a cazut semnul ala din cer si nu a picat cum trebuia?!

Domnule admin, ne este dor de prezenta dvs pe acest forum
admin
Postat: Tuesday, June 08, 2010 9:38:23 PM
Nivel: Administration
Groupuri: Administration

Intrat: 9/4/2006
Postari: 92
Vreau sa stiti ca sunt atent la toate postarile de pe forum, atat la aceasta tema - care dupa numarul de mesaje este cea mai dezbatuta si prezinta cel mai mare interes, cat si la postarile referitoare la alte teme.

Pentru ca nu fac parte din echipa de implementare a proiectului, voi transmite toate postarile dvs. catre acestia si voi reveni cu informatii referitoare la aspectele mentionate de dvs.
valentin
Postat: Thursday, June 10, 2010 2:43:18 PM

Intrat: 4/13/2009
Postari: 10
Domule admin, in idee ca o sa transimtei postarile de aici, ar trebui sa transmiteti faptul ca, suntem disperati de cum se circula in acest moment pe acest DJ 301 si am vrea sa stim cand va incepe efectiv procesul de turnare a asfaltului caci ne omoara praful, ne distrug pietrele si gropile masinile.Multumesc.
valentin
Postat: Monday, June 21, 2010 10:19:35 AM

Se pare ca lucrarile la aceasta nenorocire de drum, s-au topit cu totul.Va multumim ! Cat despre noi, utilizatorii drumului, ne meritam soarta.Sa traiti bine!
admin
Postat: Tuesday, June 29, 2010 9:04:09 AM
Nivel: Administration
Groupuri: Administration

Intrat: 9/4/2006
Postari: 92
Va inteleg nerabdarea ca lucrarile de reabilitare si modernizare ale acestui drum sa fie finalizate cat mai curand, mai ales in conditiile in care DJ 301 Budesti - Fundeni, in raport cu celelate drumuri judetene ce se reabiliteaza din fonduri europene, are starea tehnica cea mai precara. Pe de alta parte, exista un calendar de derulare al lucrarilor ce trebuie respectat.

In curand vom posta pentru toate cele 3 drumuri judetene aflate in reabilitare si modernizare prin finantare din fonduri europene - Programul Operational Regional, stadiul implementarii acestora.
katun
Postat: Friday, July 02, 2010 1:14:34 PM

admin wrote:
...vom posta pentru toate cele 3 drumuri judetene aflate in reabilitare si modernizare prin finantare din fonduri europene - Programul Operational Regional, stadiul implementarii acestora.

asteptam cu interes aceste informatii, la care ar fi bine sa adaugati si detalii tehnice ale proiectului, altfel este o informatie inutilizabila... trebuie sa stim pentru fiecare stadiul de implementare ce lucrari impune si care este durata estimata in proiect!

apropo, in curtea societatii minerva, din localitatea fundeni, s-au facut de curand lucrari de amenajare a drumului... totul, inclusiv turnarea asfaltului, a durat 5 zile, iar lungimea este de aproximativ 1/5 din ce s-a lucrat la nivelul dj 301 pe teritoriul comunei fundeni... tinand cont de timpul scurs de la demararea lucrarilor la dj 301, si mergand pe comparatie, ar fi trebuit sa avem deja asfalt pana dincolo de plataresti... cel mai probabil este ca societatea minerva a lucrat cu alt constructor, mult mai profesionist in domeniul asta, de altfel toata lumea a observat ca pe utilajele dimar este inscriptionat "interventie gaze"... asa ca ne-am lamurit in privinta experientei si capacitatii acestei firme... ar fi interesant de aflat si diferenta de cost pe km intre cele doua lucrari?!

Civilizatia presupune reguli convenite la nivelul elitelor, impuse prin autoritate, interiorizate prin educatie si respectate.
valentin
Postat: Monday, July 19, 2010 2:17:58 PM

Multumim pentru informatiile oferite.Ca de obicei, utile si la timp.Sunt mandru ca sunt roman si apartin de consiliul judetean calarasi.Sa va dea D-zeu sanatate tuturor celor din consiluil judetean,sa trait,i sa infloriti si sa aveti o viata exact asa cum arata drumul judetean 301.Asa sa ne ajute D-zeu!
katun
Postat: Tuesday, July 27, 2010 3:54:02 PM

Legea 50/1991 (republicata si actualizata)
art. 7
alin (21)
Autorizatia de construire si anexele acesteia au caracter public si se pun la dispozitia publicului spre informare, pe pagina proprie de web a autoritatii administratiei publice locale emitente sau prin afisare la sediul acesteia, dupa caz.

Pe website nu am gasit nimic despre autorizatia de construire, oare sa fie afisat la sediul autoritatii? Personal nu am de gand sa fac un drum pana la Calarasi ca sa verific... oricum nu cred ca este afisat nici acolo... incalcarile legislatiei sunt atat de multe, de la demararea acestui proiect si pana in prezent, astfel incat nici nu mai au rost comentariile.
Totusi mai am o observatie, pe bucata de drum 301 din judetul ilfov au inceput lucrarile de refacere si extindere, acolo se pune umplutura din piatra sparta, asa cum este normal!
Chiar nu verifica nimeni cum se cheltuiesc aceste fonduri europene?

katun
Postat: Sunday, August 08, 2010 8:21:34 PM

consiliul judetean ilfov a inceput reabilitarea si modernizarea portiunii din 301 care-i apartine... la doar o luna de la demararea lucrarilor jumatate din drum este deja asfaltat... desigur aici lucreza alta firma, care foloseste 6 echipe simultan pe intreg parcursul drumului, si surpriza, fac umplutura cu piatra sparta si nu cu pamant amestecat cu piatra de rau.
de ce oare? pentru ca asa se face, daca vrei sa faci o lucrare rezistenta in timp!

in plus, aceasta portiune de drum beneficiaza de o reala modernizare, in sensul extinderii drumului pentru a se incadra in normele europene.

asteptam in continuare raspunsuri la intrebarile noastre ale beneficiarilor directi... poate nu ar fi rau ca institutiile de control romanesti si europene sa faca o verificare tehnica a lucrarilor din teren!

ultima noastra speranta a ramas legea zonei metropolitane bucuresti... aceasta extindere ar muta acest drum din ograda lenesilor si indolentilor de la cj calarasi, in ograda mult mai harnicilor gospodari din bucuresti.

nita ionel
Postat: Thursday, August 12, 2010 8:31:03 AM

Intrat: 3/12/2010
Postari: 5
Locatia: calarasi
de ce sau oprit lucrarile la drum, se aude si spun cei ce lucreaza acolo ca plata banilor nu sa facut, ce se intampla se asfalteaza anul acesta oare?

ionel
valentin
Postat: Thursday, August 12, 2010 8:38:41 AM

Nu vedetti ca sunt asa de incompetenti incat nici nu stiu ce sa ne raspunda?....si noi avem pretentii sa ne asfalteze drumul.Iar lucrarea ce se desfasoara pe DJ301, bucata din Ilfov..... ar trebui sa-i faca sa se simta umiliti.E o rusine modul in care se lucreaza la DJ 301-Calarasi!
nita ionel
Postat: Friday, August 27, 2010 1:15:32 PM

Intrat: 3/12/2010
Postari: 5
de ce stagneaza lucrarea? ati circulat cu masina dumneavoastra acesti 25 de km?
pai ce sa zic cand intri in jud calarasi nu vezi decat un nor de praf parca am fi in salbaticie.
va rog domnnul admin daca stiti cand se va asfalta ,vreodata ca parca e mai rau ca inainte,
ps mai raspundeti si dumneavoastra din cand in cand.

ionel
ion ion
Postat: Wednesday, September 01, 2010 7:41:50 PM

Intrat: 5/15/2009
Postari: 3
Locatia: dorobantu
Consiliul judetean stie in ce stadiu sunt lucrarile pe tronsonul Fundeni-Budesti Dr judetean 301 numai ca se face ca nu aude fratilorrr.. depinde de spaga care s-a dat depinde cat mai este de furat ca doar nu or sa termine ei asa repede ca nu-or fi prosti , in speta firma Dimar daca vrea termina dar nu se vrea aburelei din acelea cu program de reabilitare si altele sunt pt ce neinitiati deci astia or sa termine cam peste vreo 7-8 ani ca doar sunt bani de mancat de aici nu,voi ce parere aveti?
mihai calarasi
Postat: Saturday, September 04, 2010 6:18:01 PM

Intrat: 8/7/2010
Postari: 11
Vremuri de criza, banuti putini...
Utilizatori pe tema
Guest

Saritura forum
NU poti posta noi teme in acest forum.
NU poti raspunde la teme in acest forum.
NU poti sterge postari la acest forum.
Nu poti edita postari la acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota la sondaj in acest forum.

Main Forum Rss Feed : RSS

Sustinut de Yet Another Forum.net versiunea 1.0.1 - 2/27/2006
Copyright © 2003-2006 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Acesta pagina a fost generata in 3.582 secunde.