Meniu Principal

Acord de parteneriat cu Agentia pentru Protectia Mediului Calarasi

Prin Hotararea nr.55 din data de 28 iunie 2006, Consiliul Judetean Calarasi a aprobat acordul de parteneriat cu Agentia pentru Protectia Mediului Calarasi.

Acordul de parteneriat incheiat intre Consiliul Judeţean Călăraşi si Agentia pentru Protectia Mediului Calarasi are ca obiectiv implementarea unor proiecte de dezvoltare locală cu precădere a celor care vizează reconstrucţia mediului înconjurător în perspectiva diminuării efectelor schimbărilor climatice globale şi a conservării biodiversităţii.

Un obiectiv al cadrului strategic de implementare al Planului de Dezvoltare Regională 2007-2013 este sustenabilitatea mediului, aceasta însemnând priorităţi pentru investiţiile care urmăresc îmbunătăţirea mediului sau ameliorarea acestuia prin aplicarea criteriilor bunelor practici privind mediul în toate domeniile de activitate.

Parteneriatul este esenţial la elaborarea şi implementarea strategiilor de dezvoltare şi se bazează pe consultarea autorităţilor publice locale, partenerilor economici şi sociali şi reprezentanţilor societăţii civile. Parteneriatul furnizează baza pentru deschidere şi transparenţă în pregătirea şi implementarea programelor

  "Sistem Informatic pentru un Management Informațional Performant în județul Călărași" - COD SMIS 48360”

Proiect cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala

"Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operationale cofinantate de Uniunea Europeana va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

“Continutul acestui material nu reprezinta în mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei”

 

 

Ce trebuie sa stiti despre noul CORONAVIRUS (Covid19)

 

TELVERDE

 

0800 800 358

 

 

Date de contact

Consiliul Judetean Calarasi

Strada 1 Decembrie 1918, nr.1, Calarasi

Tel : +4.0242.311.301

Fax: +4.0242.331.609

 

Web: www.calarasi.ro

E-mail: cjcalarasi@calarasi.ro

+4.0242.331.609

Program de audiente

MARTI : 10 - 12  Presedinte Ec. Vasile ILIUȚĂ
MIERCURI : 10 - 12  Vicepresedinte Jr.Beștea Mihăiță Constantin
JOI : 10 - 12  Vicepresedinte Ing.Samoilă Ion
LUNI : 9 - 11  Secretar General al Judetului Calarasi Paraschiv Aurel

Harta site | Politica de confidențialitate

Copyright © 2018 . Toate drepturile rezervate Consiliul Judetean Calarasi

 

Acest site foloseste cookie, prin continuarea navigarii prin site, va dati acordul cu privire la modul de utilizare al lor.