Meniu Principal

Consiliul Județean Călărași a primit solicitarea de la Ministerul Comunicațiilor și pentru Societatea Informațională de a publica pe site următorul „Anunț Public”:

 

 

ANUNȚ PUBLIC

 

 

Ministerul Comunicaţiilor şi pentru Societatea Informaţională, cu sediul in Bulevardul Libertăţii, nr. 14, sector 5, Bucureşti, titular al proiectului anunţă publicul interesat asupra luării deciziei de revizuire a etapei de încadrare nur. 14/19.06.2014 pentru proiectul: ,,Ro-NET - Construirea unei infrastructuri naţionale de broadband în zonele defavorizate prin utilizarea fondurilor structurale” propus a fi implementat la nivel naţional care nu se supune evaluării impactului asupra mediului și nu se supune evaluării adecvate.

Decizia autorității de mediu, precum și informaţiile care au condus la luarea deciziei pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecţia mediului:

-         Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului, str. Splaiul Independenţei nr. 294. sector 6, Bucureşti;

     în zilele de Luni - Joi. între orele 08:30-16:00 şi Vineri între orele 08:30-13:30

-        şi la sediul Ministerului Comunicaţiilor şi pentru Societatea Informaţională, Bulevardul Libertăţii, nr. 14, sector 5, Bucureşti

 Draftul deciziei etapei de încadrare este afişat pe pagina web a A.N.P.M. (www.anpm.ro)   accesând domeniul Reglementări / Acord de mediu / Drafturi acte de reglementare.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului: Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului, Splaiul Independenţei nr. 294, sector 6, Bucureşti şi Ia următoarea adresă de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. in termen de 10 zile de la publicare.

 

Date de contact

Consiliul Judetean Calarasi

Strada 1 Decembrie 1918, nr.1, Calarasi

Tel : +4.0242.311.301

Fax: +4.0242.331.609

 

Web: www.calarasi.ro

E-mail: cjcalarasi@calarasi.ro

+4.0242.331.609

Program de audiente

MARTI : 10 - 12  Presedinte Ec. Vasile ILIUȚĂ
MIERCURI : 10 - 12  Vicepresedinte Jr.Beștea Mihăiță Constantin
JOI : 10 - 12  Vicepresedinte Ing.Samoilă Ion
LUNI : 9 - 11  Secretar General al Judetului Calarasi Paraschiv Aurel

Harta site | Politica de confidențialitate

Copyright © 2018 . Toate drepturile rezervate Consiliul Judetean Calarasi

 

Acest site foloseste cookie, prin continuarea navigarii prin site, va dati acordul cu privire la modul de utilizare al lor.