Meniu Principal

Proiecte in derulare

Reabilitarea, modernizarea si echiparea Ambulatoriului Integrat al Spitalului Judetean de Urgenta Calarasi

Vizualizari: 2820

 "Reabilitarea, modernizarea si echiparea Ambulatoriului Integrat al Spitalului Judetean de Urgenta Calarasi" - proiect finantat prin Programul Operational Regional 2007 - 2013

REABILITAREA, MODERNIZAREA SI ECHIPAREA AMBULATORIULUI INTEGRAT AL SPITALULUI JUDETEAN DE URGENTA CALARASI

Consiliul Judetean Calarasi a demarat in data de 30.05.2010 proiectul "Reabilitarea, modernizarea si echiparea Ambulatoriului Integrat al Spitalului Judetean de Urgenta Calarasi", proiect finantat prin Programul Operational Regional 2007 - 2013, Axa prioritara 3 "Imbunatatirea infrastructurii sociale", Domeniul major de interventie 3.1. "Reabilitarea/modernizarea/echiparea infrastructurii serviciilor de sanatate", avand o perioada de implementare de 20 luni. (contractul de finantare nr. 706 / 29.04.2010).

Obiectivul general al proiectului consta in imbunatatirea calitatii si ridicarea la standarde europene a serviciilor medicale din cadrul acestei unitati sanitare, cu implicatii pozitive asupra gradului de sanatate si al participarii populatiei la piata muncii, precum si in ceea ce priveste gradul general de atractivitate al judetului Calarasi si al regiunii Sud Muntenia, in vederea oferirii de servicii medicale la parametrii recomandati de legislatia in vigoare in domeniu.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt urmatoarele :

  1. Imbunatatirea accesului la serviciile de ambulatoriu si imbunatatirea structurii Ambulatoriului Integrat din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Calarasi prin reabilitarea, modernizarea si echiparea acestuia.
  2. Imbunatatirea circuitelor functionale si de acces intre sectoarele spatiale in care se desfasoara activitatea cabinetelor componente ale Ambulatoriului.
  3. Modernizarea si dezvoltarea serviciilor medicale oferite in Ambulatoriu.
  4. Imbunatatirea conditiilor oferite pacientilor deserviti in Ambulatoriu.
  5. Cresterea capacitatii si calitatii serviciilor de asistenta medicala din Ambulatoriu prin imbunatatirea conditiilor tehnice si de ambient in care se desfasoara actul medical.

Grupul tinta al acestui proiect de reabilitare, modernizare si echipare este intreaga populatie a judetului - cat si acele persoane aflate in tranzit prin judet care, dintr-un motiv sau altul, au nevoie de servicii medicale de o calitate corespunzatoare.

Beneficiarii directi :

  • populatia judetului Calarasi - 321.368 de locuitori din toate comunitatile judetului;
  • personalul medical, tehnic si auxiliar care deservesc cabinetele din Ambulatoriu, persoane care vor avea un mediu de lucru si aparatura medicala corespunzatoare.

Numarul real de beneficiari este foarte mare si greu de estimat, aceste servicii si echipamente putand fi prestate si utilizate mai multi ani la rand.

Beneficiari indirecti :

- Consiliul Judetean Calarasi, agentii economici din judet si din tara care constituie grupul furnizorilor de medicamente, materiale, echipamente si servicii necesare desfasurarii activitatii Ambulatoriului Integrat, persoanele care tranziteaza teritoriul judetului Calarasi, pacienti din alte judete ale tarii care vor putea beneficia de serviciile medicale nou create prin echiparea in cadrul proiectului.

Valoarea totala a proiectului este de 19.783.631,62 lei, iar contributia proprie in proiect este de 1.841.748,62 lei, din care : contributia C.J.C. la cheltuielile eligibile este de 318.905 lei, respectiv 1.522.843,62 lei - contributia C.J.C. la cheltuielile neeligibile.

Informatii suplimentare : Consiliul Judetean Calarasi, Directia Integrare Europeana, Dezvoltare Regionala si Relatii Externe, tel. : 0242/311.301, int. 136/137, 0242/314.599, persoane de contact : Daniel STEFAN - manager de proiect, Luminita TRIFU - asistent manager.

 

Stadiul implementarii proiectului - 31 mai 2010

Semnarea contractului de finantare a proiectului - 28 aprilie 2010

 

Date de contact

Consiliul Judetean Calarasi

Strada 1 Decembrie 1918, nr.1, Calarasi

Tel : +4.0242.311.301

Fax: +4.0242.331.609

 

Web: www.calarasi.ro

E-mail: cjcalarasi@calarasi.ro

+4.0242.331.609

Program de audiente

MARTI : 10 - 12  Presedinte Ec. Vasile ILIUȚĂ
MIERCURI : 10 - 12  Vicepresedinte Jr.Beștea Mihăiță Constantin
JOI : 10 - 12  Vicepresedinte Ing.Samoilă Ion
LUNI : 9 - 11  Secretar General al Judetului Calarasi Paraschiv Aurel

Harta site | Politica de confidențialitate

Copyright © 2018 . Toate drepturile rezervate Consiliul Judetean Calarasi

 

Acest site foloseste cookie, prin continuarea navigarii prin site, va dati acordul cu privire la modul de utilizare al lor.