Centrul Militar Judeţean Călăraşi vă informează că desfăşoară în perioada 02.10. - 20.10.2017 activitatea de recrutare a cetăţenilor, pentru ocuparea posturilor de soldat şi gradat rezervist voluntar din cadrul unităţilor militare din Armata României, dispuse în judeţele Călăraşi şi Constanţa. Pot fi recrutaţi cetăţeni, bărbaţi şi femei, cu sau fără stagiul militar satisfăcut, absolvenţi cel puţin ai învăţământului general obligatoriu, cu vârsta cuprinsă între 18 ani şi 51 de ani (neîmpliniţi până la semnarea contractului). Pentru seria a Il-a de recrutare din anul 2017, au rămas neîncadrate 267 de locuri în următoarele specialităţi : Infanterie, Rachete şi Artilerie Antiaeriană, Radiolocaţie şi Marină.

Cetăţenii care doresc să urmeze o carieră de soldat şi gradat rezervist voluntar în Armata României se înscriu la sediul Centrului Militar Judeţean Călăraşi şi întocmesc un dosar de candidat până la data de 20.10.2017. Aceştia vor susţine probe de selecţie, constând din testarea psihologică şi teste de pregătire fizică la unităţile militare din judeţele Călăraşi şi Constanţa.

Nu rata cea de-a patra editie de MTB “Cursa Dunarii Calarasene” din weekendul 21 Oct 2017! O sa ai parte de adrenalina si de muschi intinsi la maxim! Te provocam la un traseu de 52 de km pe insula din jurul Dunarii unde te asteapta un peisaj de poveste plin de vegetatie, nisip, diguri abrupte, urcari si coborari gandite exact pentru a-ti stimula forta musculara! Evenimentul nostru vine in intampinarea iubitorilor de natura, a ciclistilor amatori si profesionisti ce doresc sa-si testeze limitele pe doua roti intr-un peisaj unic prin frumusetea lui, in mare parte prin padure dar si pe digul Dunarii Calarasene. 

Duminică, 22 Oct 2017, “Cursa Dunarii Calarasene” va organiza prima etapă de şosea a concursului pentru copii “MICII VITEZOMANI”, în Călăraşi. Acest concurs urmăreşte să dezvolte copiilor abilităţile de îndemânare pe bicicletă, un lucru util privind deplasarea cu bicicleta pe drumurile publice, dar să le şi testeze limitele pe două roţi într-un cadru natural .

MTBcopii

Micii pictori din şcolile călărăşene îşi expun lucrările în foaierul Centrului Județean de Cultură şi Creație Călărași.

Vernisajul expoziției a avut loc astăzi în prezența cadrelor didactice şi a părinților.

Felicitări!

pictori

Caravana campaniei umanitare de donare de sânge "N-avem sânge", organizată de Crucea Roşie, a poposit astăzi pe platoul din fața instituției noastre.

O acțiune încununată de succes, sub coordonarea Aurei Giurcă şi a tinerilor voluntari.

sange donare

Vicepreședintele Consiliului Județean Călărași, Valentin Barbu, a reprezentat instituția noastră la manifestările organizate cu ocazia Zilei Drapelului.

Pe platoul din fața Centrului Județean de Cultură şi Creație, Centrul Militar Județean Călărași în parteneriat cu Primăria Municipiului Călărași a invitat la eveniment oficialități locale, cadre militare, reprezentanți ai instituțiilor locale, fețe bisericeşti.

Ziua Tricolorului este marcată, an de an, pe data de 26 iunie

ziua drapel

Date de contact

Consiliul Judetean Calarasi

Strada 1 Decembrie 1918, nr.1, Calarasi

Tel : +4.0242.311.301

Fax: +4.0242.331.609

 

Web: www.calarasi.ro

E-mail: cjcalarasi@calarasi.ro

+4.0242.331.609

Program de audiente

MARTI:  10 - 14  Presedinte Ec. Vasile ILIUTA
MIERCURI :  10 - 12  Vicepresedinte Ec. Marian DINULESCU
JOI :  10 - 12  Vicepresedinte Ing.Valentin BARBU
LUNI :  10 - 12  Secretar al Judetului Jr.Emil Musat

Harta site| Copyright © 2016. Toate drepturile rezervate.

Acest site foloseste cookie, prin continuarea navigarii prin site, va dati acordul cu privire la modul de utilizare al lor.