Meniu Principal

     Consiliul Județean Călărași a depus în data de 10.10.2017 proiectul „Îmbunătățirea capacității administrației publice locale de a furniza servicii în baza principiilor de etică, transparență și integritate”, care, după parcurgerea celor două etape de evaluare, a fost aprobat pentru finanţare de către Autoritatea de Management a Programului Operațional Capacitate Administrativă 2014 - 2020.
Obiectivul general al proiectului îl reprezintă creșterea transparenței, eticii și integrităţii la nivelul judeţului Călăraşi.
Proiectul îşi propune dezvoltarea capacităţii analitice a Consiliului Judeţean de a efectua activități de evaluare a riscurilor şi vulnerabilităţilor în vederea realizării de actiuni concrete şi eficiente de combatere a corupţiei, dezvoltarea şi operaţionalizarea la nivel de UAT a unei Proceduri de identificare a riscurilor şi vulnerabilităţilor la corupţie, precum şi elaborarea și implementarea unui mecanism de cooperare cu societatea civilă, cu alte autorități/institutii publice privind monitorizarea și evaluarea implementării măsurilor anticorupție.
Valoarea totală a proiectului este de 397.889 de lei, cuantumul cofinanţării acestuia din bugetul propriu al Judeţului Călăraşi fiind de 2% - 7.958 lei, din valoarea totală eligibilă.

Proiectul are o durată de implementare de 10 luni, nu se realizează în parteneriat, Consiliul Județean Călărași fiind beneficiarul direct al acestuia.
De avantajele acestui proiect vor beneficia şi primăriile din judeţ, societatea civilă, precum şi instituţiile subordonate Consiliului Județean Călărași, prin diseminarea informaţiilor şi a materialelor realizate în cadrul proiectului între organizaţii.

Date de contact

Consiliul Judetean Calarasi

Strada 1 Decembrie 1918, nr.1, Calarasi

Tel : +4.0242.311.301

Fax: +4.0242.331.609

 

Web: www.calarasi.ro

E-mail: cjcalarasi@calarasi.ro

+4.0242.331.609

Program de audiente

MARTI : 10 - 12  Presedinte Ec. Vasile ILIUȚĂ
MIERCURI : 10 - 12  Vicepresedinte Jr.Beștea Mihăiță Constantin
JOI : 10 - 12  Vicepresedinte Ing.Samoilă Ion
LUNI : 9 - 11  Secretar General al Judetului Calarasi Paraschiv Aurel

Harta site | Politica de confidențialitate

Copyright © 2018 . Toate drepturile rezervate Consiliul Judetean Calarasi

 

Acest site foloseste cookie, prin continuarea navigarii prin site, va dati acordul cu privire la modul de utilizare al lor.